Skip to main content

Een groot deel van mijn werk wordt door natuurlijke vormen en elementen beïnvloed. Dat zie je terug in de verwerking van verschillende materialen zoals staal, messing, gaas, gips en stoffen. Ik ben op zoek naar een evenwicht in mijn ontwerpen: enerzijds te zorgen voor geschikt en aangenaam licht, daarnaast het creëren van een op zichzelf staand object. Alle lampen onder het merk FIAT LUX DESIGN zijn eigen ontwerp en worden in kleine series in ons atelier geproduceerd.Frank Seel


Colofon

FIAT LUX DESIGN ontwerpt lampen en produceert in kleine series. Elke lamp is een handgemaakt unikaat. Daardoor kunnen lichte verschillen in kleur of afwerking van diversen materialen optreden. Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan FIAT LUX DESIGN.
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van FIAT LUX DESIGN is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.
FIAT LUX DESIGN behoudt zich het recht voor om de ontwerpen, de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen. FIAT LUX DESIGN zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, nog voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.
FIAT LUX DESIGN is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst.

FIAT LUX DESIGN

De eerste stappen voor FIAT LUX DESIGN worden in 1999 met een aantal licht objecten van koperen buizen gezet. Solderen in een tuinhuisje, werken met verschillende materialen leverde eind 2000 de modellen cornucopia, liberty, nuts en golden swing op. Het duurde nog even om een collectie en de website te creëren - oktober 2003 ging het bedrijf officieel van start. 2007 volgde de opening van atelier91. FIAT LUX (latijns: Het wordt licht)

atelier91

Onder de naam atelier91 verzamelen wij alle online activiteiten zoals deze website of social media en onze lampenwinkel in Amsterdam.
Naast de eigen ontwerpen tonen wij sinds 2011 ook andere geselecteerde ontwerpen en merken die bij de eigen filosophie aansluiten.
Daarvoor hebben wij het aanbod onder het oog van materiaalkeuze samen gesteld.

Bezoekadres

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Impressum

Bezoek ons.

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Openingstijden: op afspraak

Even bellen.

Tijdens kantoortijden:
Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Telefoon +31 20 6791860
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzendkosten & Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Deze lampen worden gratis binnen NL verzonden.