Skip to main content

Bestelling / aanvraag

Heeft u vragen over een product dan kunt u hier een boodschap achterlaten of uw bestelling doorgeven.

Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar +31 (020) 679 1860

  • Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
  • Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Liever uw eigen email gebruiken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u contact opnemen.
Invalid Input
uw naam ontbreekt
adres niet correct
Invalid Input
Invalid Input
Ik ben geen robot - er is geen verschil tussen grote en kleine letters
vernieuwen niet correct

Bestellen?

Wij kiezen bewust niet voor een automatische webwinkel.
Daardoor proberen wij de authenticiteit en variëteit van onze producten te benadrukken en u de mogelijkheid te geven de gewenste lampen bv met de juiste snoerlengte of bepaalde aanpassingen te bestellen.

Bent u nog niet zeker hoe u meerdere lampen op één aansluitpunt kunt realiseren, heeft u twijfels over de grootte van de lamp of hoe een lamp moet worden opgehangen, dan helpen wij u graag.

Algemene verkoopvoorwaarden

U kunt per email, schriftelijk of ook telefonisch bestellen. Fiat Lux Design levert rechtstreeks, onze eigen ontwerpen zijn niet via de verlichtings detailhandel te koop. Na ontvangst van uw bestelling zenden wij via de mail een orderbevestiging met alle betalingsgegevens. De betaling van de lampen vindt naar keuze plaats: overboeking, Paypal of per creditcard. Bij betaling met creditcard of Paypal berekenen wij 1,5% van het totaalbedrag. Fiat Lux Design behoudt zich het recht voor in sommige gevallen bepaalde betaalmethoden uit te sluiten. Contant/ PIN betalen is ook mogelijk wanneer u de lampen in ons atelier ophaalt.
De levertijd van onze eigen ontwerpen (merk FIAT LUX DESIGN) is tussen de 2 tot 3 weken. Alle andere merken hebben wij deels op voorraad of zijn meestal binnen 2 tot 5 weken leverbaar.
Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met de exacte gegevens. Wanneer wij het geld hebben ontvangen sturen wij u de lampen.
De verzendingen binnen Nederland en naar België zijn gratis, de uitzonderingen staan vermeld bij de producten.  De verzendkosten naar andere landen kunt u bij ons opvragen.
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. U kunt alle bij Fiat Lux Design gekochte lampen zonder opgave van redenen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst - met uitzondering van op maat gemaakte armaturen. De retour verzendkosten zijn voor uw rekening. Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen gebruik maakt van uw ruil- en retourrecht, wordt de koopovereenkomst nietig. U kunt ons per email, schriftelijk of telefonisch te kennen geven dat u de lampen wilt retourneren. In geval van retour vindt de ontbinding van de koop-overeenkomst plaats en worden de reeds gedane betalingen na de terugname van de geleverde artikelen terugbetaald. Indien de artikelen bij de retourzending sporen van gebruik of beschadiging vertonen, behouden wij ons het recht voor tot vordering tot schadevergoeding over te gaan.

Bezoek ons.

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Openingstijden: op afspraak

Even bellen.

Tijdens kantoortijden:
Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Telefoon +31 20 6791860
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzendkosten & Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Deze lampen worden gratis binnen NL verzonden.