Skip to main content

Geluksstukken

Voorspoed of geluk en succes in het leven kunnen mogelijk worden gemaakt door goede Feng Shui-beoefening. Ango raakte in 2021 betrokken bij het project met Kotchakorn Promchaiom prachtige energie-opwekkende Feng Shui-stukken te creëren, met de hand gemaakt en die een goede energie om zich heen hebben evenals het bevorderen van geluk.

solderen geluksei

 

Toen Kotchakorn Promchai het studio bezocht, zag zij een groot potentieel in de Ango-techniek van handgemaakt filigraan metaalwerk, waarbij verbindingspunten met de hand worden gesoldeerd en rondom elke punt een lichtbreking ontstaat.Ze had het gevoel dat deze techniek zich uitstekend leent voor het creëren van Feng Shui-elementen, die de vastberadenheid, het geduld en de focus benutten die elke ambachtsman aan elk stuk besteedt.

 

Zilver
De kleur van vrede, rechtvaardigheid, intelligentie, toekomstgerichtheid, communicatie, moederschap, geluk en voorspoed.

Goud
De kleur van macht, deugd, prestige, leiderschap, geluk en voorspoed.
Koper
De kleur van elegantie, geluk, charme, populariteit, verbeeldingskracht en rijkdom.
 
 
 “De vastberadenheid, het geduld en de focus die elke ambachtsman aan elk stuk heeft besteed, worden benut om positieve energie te creëren.
- ”Meester Kotchakorn Pomchai -
Het Geluksei ei is een Feng Shui-item dat aan energie wint, te beginnen met het vastberadenheidsgeduld en de meditatieve vaardigheid van de ambachtslieden die elk stuk met de hand maken. Dit geluk geldt voor iedereen, ongeacht het jaar waarin je bent geboren, en deze elementen bevorderen succes en geluk.
Het Geluksei helpt bij het creëren van geweldige Feng Shui voor uw bestaande huis, van uw nieuwe huis of het starten van een bedrijf. En het zal positieve energie creëren, waardoor pech wordt aangemoedigd om te verdwijnen.
 
Het Feng Shui-licht voor uw ruimte komt binnenkort. Blijf verbonden.
 
 

Bezoek ons.

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Openingstijden: op afspraak

Even bellen.

Tijdens kantoortijden:
Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Telefoon +31 20 6791860
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzendkosten & Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Deze lampen worden gratis binnen NL verzonden.