Skip to main content

Staande lampen

Vloerlampen verbinden de voordelen van een op ooghoogte geplaatst licht met een draagbare, flexibele inzetbare lamp. Of als ondersteunende basis verlichting in vorm van een uplight of sfeervol lichtobject - staande lampen geven een ruimte extra uitstraling.

Elegant, klassiek of modern - deze bijzondere lampen zorgen voor sfeer. Sommige modellen kunnen als leeslicht gebruikt worden, een gedeelte is dimbaar.
De vloerlampen van Ango zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geven een warm, sfeervol licht in b.v. de slaapkamer of in het woongedeelte. Twee verschillende booglampen met grote lampenkappen verspreiden het licht rondom gelijkmatig en maken een modern interieur compleet.
De subtiele glazen staande lampen uit de serie Damasco zijn ook geschikt als leeslamp. Vistosi produceert al eeuwen muranoglas en weet sinds meer dan 70 jaar het handwerk te combineren met duidelijke vormgeving. De Giogali staande lamp is een design klassieker.
Aparte vormen, grote maten en diffuus licht: Anperbar. De lampen van kunststof garen zijn verrassend en kleden een grote ruimte mooi aan.

Bezoek ons.

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Openingstijden: op afspraak

Even bellen.

Tijdens kantoortijden:
Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Telefoon +31 20 6791860
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzendkosten & Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Deze lampen worden gratis binnen NL verzonden.