Liefde voor licht.  atelierfavicon.png
   

Merken

Merken

lampen bestellen

Merken

Merken

BestelformulierU kunt met dit formulier uw bestelling doorgeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te bellen of via uw eigen email uw bericht doorgeven. Wij nemen z.s.m. contact met u op.Invalid Input
Graag uw naam
Invalid Input
Graag uw e-mail adres
Please write a subject for your message.
Graag uw bericht
Toets aub de code in
vernieuwen foutieve invoer

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

U kunt per email, schriftelijk of ook telefonisch bestellen. Fiat Lux Design levert rechtstreeks, onze eigen ontwerpen zijn niet via de verlichtings detailhandel te koop.
Na ontvangst van uw bestelling zenden wij via de mail een orderbevestiging met alle betalingsgegevens.

De betaling van de lampen vindt naar keuze plaats: overboeking, Paypal of per creditcard. Bij betaling met creditcard of Paypal berekenen wij 2% van het totaalbedrag. Fiat Lux Design behoudt zich het recht voor in sommige gevallen bepaalde betaalmethoden uit te sluiten.

Betalingen middels het zenden van contant geld of cheques zijn helaas niet mogelijk. In geval van verlies zijn wij niet aansprakelijk. Contant/ PIN betalen is wel mogelijk wanneer u de lampen in ons atelier ophaalt.

De levertijd van onze eigen ontwerpen (merk FIAT LUX DESIGN) is tussen de 2 tot 3 weken. Alle andere merken hebben wij deels op voorraad of zijn binnen 2 tot 4 weken leverbaar. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging met de exacte gegevens. Wanneer wij het geld hebben ontvangen sturen wij u de lampen.

De verzendingen binnen Nederland zijn gratis, de uitzonderingen staan vermeld bij de producten.

Voor België:
bedragen de verzendkosten € 10,- per bestelling met uitzondering van de aangegeven producten.


Wanneer een levering om technische of logistieke redenen in meerdere etappes plaats vindt, brengen wij de bijdrage in de verzendkosten vanzelfsprekend slechts één keer in rekening.

De verzendkosten naar andere landen kunt u bij ons opvragen. Wanneer u de lampen in ons atelier ophaalt betaalt u uiteraard geen verzendkosten. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

U kunt alle bij Fiat Lux Design gekochte lampen zonder opgave van redenen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De retour verzendkosten zijn voor uw rekening.
Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen gebruik maakt van uw ruil- en retourrecht, wordt de koopovereenkomst nietig.

U kunt ons per email, schriftelijk of telefonisch te kennen geven dat u de lampen wilt retourneren. In geval van retour vindt de ontbinding van de koop-overeenkomst plaats en worden de reeds gedane betalingen na de terugname van de geleverde artikelen terugbetaald.

Indien de artikelen bij de retourzending sporen van gebruik of beschadiging vertonen, behouden wij ons het recht voor tot vordering tot schadevergoeding over te gaan.

© copyright 2000-2016