Liefde voor licht.  atelierfavicon.png
   

Merken

Merken

lampenwinkel Amsterdam

Merken

Colofon

FIAT LUX DESIGN ontwerpt lampen en produceert in kleine series. Elke lamp is een handgemaakt unikaat. Daardoor kunnen lichte verschillen in kleur of afwerking van diversen materialen optreden.
Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan FIAT LUX DESIGN.
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van FIAT LUX DESIGN is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.
FIAT LUX DESIGN behoudt zich het recht voor om de ontwerpen, de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.
FIAT LUX DESIGN zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten die in deze website voorkomen, nog voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.
FIAT LUX DESIGN is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst.

© copyright 2000-2018